Kinderenvanecuador
De best gekozen blogs om je heen
Ontspannende gezichtsmaskers

COMFORT VAN GEZICHTSMASKERS

Velen denken misschien dat comfort niet zo belangrijk is als het om gezichtsmaskers gaat, maar dat is het wel. Zelfs als je serieus bent over het dragen van je masker ter bescherming, als het na ongeveer een uur ondraaglijk oncomfortabel wordt onder het masker, zul je het niet meer willen dragen.

Dit kan ook het moment zijn waarop u zelfgenoegzaam begint te worden en vatbaarder wordt voor infecties. Een goed gezichtsmasker moet zo licht zijn dat u na een tijdje vergeet dat u het draagt. Er moet ook een manier zijn waarop uw uitgeademde lucht uit het masker kan komen.

Dit voorkomt dat de binnenkant van het masker heet en zwoel wordt. Dit zorgt er ook voor dat je je adem niet hergebruikt, wat betekent dat je de koolstofdioxide die je net hebt uitgeademd niet inademt.

Een andere factor die kan bijdragen aan het comfortniveau is de hoofdband die wordt gebruikt om het masker op zijn plaats te houden. Dit mag niet te strak of te los zitten. Het moet net genoeg elasticiteit bieden om het masker op zijn plaats te houden.

medisch-mondkapje.nl

dgmondmasker.nl